Iltapäivä Kerho

Kirkkonummi Rangersin liikunnallisen iltapäiväkerhon toimintakausi on 8.8.2019-30.5.2020.

Kirkkonummi Rangers järjestää yhteistyössä Kirkkonummen kunnan kanssa koululaisten iltapäivätoimintaa. Tarkempaa tietoa toiminnasta ja hakemisesta: https://www.kirkkonummi.fi/koululaisten-iltapaivatoiminta

Iltapäiväkerhotoiminta seuraa koulujen työ- ja loma-aikoja.
Iltapäiväkerho toimii Masalassa LähiTapiola Sport Centerin tiloissa (Masalantie 346, 02430 Masala) ja lähimaastoissa.

Kirkkonummi Rangers iltapäiväkerho järjestää lapsille päivittäin monipuolisen välipalan LähiTapiola Sport Centerin kahviossa.

Lapset ovat vakuutettuja seuran ryhmätapaturmavakuutuksen kautta vakuutusyhtiö LähiTapiolassa. Kerholla on omat säännöt, jotka on laadittu yhdessä lasten kanssa toimintakauden alussa.

TOIMINNAN TAVOITTEET JA PÄÄPERIAATTEET

Kirkkonummi Rangersin iltapäivätoiminnan tavoitteena on tarjota lapsille monipuolinen, liikunnallinen ja turvallinen iltapäivä, jossa tuetaan lasten sosiaalisia suhteita ja yhteisöllisyyttä. Tavoitteena on tarjota sekä ohjattua toimintaa että omaehtoista tekemistä, jossa on huomioitu lasten omat kiinnostuksen kohteet ja tarpeet.

Toiminnan pääperiaatteita ovat:

• Kaikki mukaan peleihin ja leikkeihin
  • Harjoitellaan toimimista kaikkien kanssa
  • Lasten osallisuus