5-6v KERHO POJAT

Löytyykö perheestä tuleva Rangeri?

Kerho muodossa vielä kauden 2020-2021 ikäluokka koostuu 2015 sekä 2016 syntyneistä pojista. Joukkue treenaa kerran viikossa. Tavoite on opetella säbän perustaidot, sekä innostua liikkumisesta ja ryhmässä toimimisesta. Tavoitteenamme on tämän kuauden jälkeen saada molemmistä ikäluokista tehtyä omat joukkueet ja mahdollinen sarjatoiminta alkamaan. Kaudella 2020-2021 pojat eivät osallistu joukkueena salibandyliiton sarjaan, mutta saattaa pelata muutaman harjoitusottelun, jos mielenkiintoa peleihin tulee.

Kausimaksut:

120e syksy + 120e kevät, maksu pitää sisällään vakuutuksen,
jäsenmaksun, kerhopaidan ja ohjauksen, tilat ja mahdolliset harjoitusottelut/turnaukset.

Treeniajat ja varusteet

Treenit ovat lauantaisin klo 10.15-11.00 Kirkkoharjun koululla koululla.

Treenit alkavat la 5.9.2020.

Treenivarusteet ovat:

• Salibandymaila
  • Suojalasit
  • Juomapullo
  • Sisäpelikengät

Tarvittaessa voit lainata joukkueelta mailaa ja suojalaseja ensimmäisillä treenikerroilla.

Valmentaja kortti:

Nimi on Jani Mikanmaa ja juuret länsirannikon kalastajakylässä eli Raumalla. Sieltä Tampereen ja Helsingin kautta päädytty perheen kanssa Kirkkonummelle, jossa ollaan nyt reilut 1,5 vuotta opeteltu kylän tavoille. Omaa lajitaustaa löytyy erityisesti kentän puolelta, jossa “aktiivivuosina” tuli tahkottua 1. – 2. divaria Rauman Salbassa sekä Tampereella Soittorasiassa ja Pirkkalan Pirkoissa. Siinä sivussa tullut valmennettua salibandykoulua ja ala-asteikäisten junnujoukkueita niin Salbassa kuin Tampereen Classicissa.

Hyvillä fiiliksillä ollaan kokoamassa Rangersille uutta junnuporukkaa, tavoitteenamme oppia salibandyn ja joukkuepelin aakkosia pilke silmäkulmassa. Mikäli siis kotipuolesta tai tuttavapiiristä löytyy sählystä kiinnostuneita 2015-2016 syntyneitä poikia, niin rohkeasti vain mukaan syyskuun alusta.

Innostuitko?

Jos innostuit, täytä alla oleva lomake ja ollaan yhteyksissä. Ensimmäisen kuukauden ajan voit osallistua treeneihin maksutta.

Lisätietoja: paallikko@kirkkonummirangers.fi

Ilmoittautuminen: