5-6v KERHO POJAT SEKÄ TYTÖT

Löytyykö perheestä tuleva Rangeri?

Kerho on tarkoitettu 5-6 vuotiaille tyttö- sekä poikasäbääjille. Kerhomainen joukkue treenaa kerran viikossa. Tavoite on opetella salibandyn perustaitoja sekä innostua liikkumisesta ja ryhmässä toimimisesta. Tavoitteenamme on tämän kauden jälkeen saada molemmista tytöt/pojat tehtyä omat joukkueet ja mahdollinen sarjatoiminta alkamaan. Kaudella 2021-2022 pelaajat eivät osallistu joukkueena salibandyliiton sarjaan, mutta saattaa pelata muutaman harjoitusottelun, jos mielenkiintoa peleihin tulee.

Treenivarusteet ovat:

Salibandymaila
Suojalasit
Juomapullo
Sisäpelikengät

Hinta 130€ / syksy + 130€ /kevät Laskutetaan kahdessa erässä.

Paikka Kirkkonummen Väestönsuoja lauantaisin klo 10-11.

Ensimmäiset treenit la 28.8.2021 klo 10.00-11.00

Hinta sisältää:
ohjauksen, kerhopaidan, vakuutuksen, tilat sekä seuran jäsenyyden jäsenetuineen.

Ilmoittautuminen Myclub:ssa osallistuvan lapsen nimellä.
Ilmoittautumisen yhteydessä saat laskun 14 vrk:n maksuajalla. Ilmoittautumisen peruminen tulee tehdä laskun eräpäivään mennessä, muuten perimme täyden maksun.
Laskun maksamalla annat suostumuksen siihen, että seura luovuttaa tarvittavat henkilötiedot Salibandyliiton ryhmäpassirekisteriin Suomisportiin, sekä tapaturman/äkillisen tapahtuman sattuessa myös vakuutusyhtiölle.

Seuralta löytyy tarvittaessa mailoja ja välineistöä ensimmäisillä treenikerroilla.

Jos innostuit, ilmoittaudu täältä.

Lisätietoja:
valmennuspaallikko@kirkkonummirangers.fi