12-16v kerho tytöt

Kerho on tarkoitettu 12-16 vuotiaille tyttö pelaajille. Tänne ovat tervetulleita pelaajat joilla on jo laji taustaa entuudestaan sekä pelaajat joille salibandy on uusi tuttavuus. Kerhomainen joukkue treenaa kerran viikossa. Tavoite on opetella salibandyn perustaitoja sekä innostua liikkumisesta ja ryhmässä toimimisesta. Kaudella 2021-2022 pelaajat eivät osallistu joukkueena salibandyliiton sarjaan, mutta saattavat pelata muutaman harjoitusottelun sekä osallistua kutsuturnauksiin, jos mielenkiintoa peleihin tulee.

Treenivarusteet ovat:

Salibandymaila
Suojalasit
Juomapullo
Sisäpelikengät

Hinta 130€ / syksy + 130€ /kevät Laskutetaan kahdessa erässä.

Paikka Jokirinteen koulu, osoite Jokiniityntie 5 02400 Kirkkonummi.

Ensimmäiset treenit ke 8.9.2021 klo 19-00-20.00

Hinta sisältää:
ohjauksen, vakuutuksen, tilat sekä seuran jäsenyyden jäsenetuineen.

Ilmoittautuminen Myclub:ssa osallistuvan lapsen nimellä.
Ilmoittautumisen yhteydessä saat laskun 14 vrk:n maksuajalla. Ilmoittautumisen peruminen tulee tehdä laskun eräpäivään mennessä, muuten perimme täyden maksun.
Laskun maksamalla annat suostumuksen siihen, että seura luovuttaa tarvittavat henkilötiedot Salibandyliiton ryhmäpassirekisteriin Suomisportiin, sekä tapaturman/äkillisen tapahtuman sattuessa myös vakuutusyhtiölle.

Seuralta löytyy tarvittaessa mailoja ja välineistöä ensimmäisillä treenikerroilla.

Jos innostuit, ilmoittaudu täältä.

Lisätietoja:
valmennuspaallikko@kirkkonummirangers.fi