Rangers liikuttaa koululaisia hiihtolomaleirillä 17.–21.2. Ilmoita koululaisesi Rangersin järjestämälle leirille jo nyt

Hiihtolomalla järjestetään jälleen Kirkkonummi Rangersin liikunnallinen leiri, johon ovat tervetulleita kaikki vuosina 2007–2012 syntyneet.

Leirillä liikutaan yhdessä monipuolisesti niin sisällä kuin ulkonakin, hyödyntäen LähiTapiola Sport Centerin loistavia tiloja ja lähialueita. Leiripäiviin sisältyy mm. erilaisia pallopelejä ja leikkejä, temppuradalla temppuilua, keilausta ja ulkona säiden salliessa mäenlaskua, luistelua ja pelailua.

Leirin ohjelmassa otetaan huomioon lasten omia toiveita ja kiinnostuksen kohteita.
Leirin ohjattu ohjelma on päivittäin klo 9.00–16.00 ja valvonta klo 8.00–17.00 välisenä aikana.

Leirin hinta on 150 € /viisi päivää

Leiristä saa perhealennusta seuraavasti:
ensimmäisestä osallistujasta maksetaan koko leirin hinta ja seuraavat saman perheen jäsenet saavat 20 € alennuksen leirin hinnasta. Leirin hintaan sisältyy ohjelman lisäksi päivittäinen lämmin lounas, välipala sekä vakuutus.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset tehdään MyClubin kautta ja ilmoittautumisaikaa on 7.2.2020 saakka. Leiri toteutuu, kun ilmoittautuneita on vähintään 12. Leiri-ilmoittautuminen on sitova. Ennen leirin alkua lähetetään sähköpostitse kirje jokaiselle osallistujalle.

Leirejä koskevat tiedustelut:
Maiju Behm /Kirkkonummi Rangers