Rangers hakee valmentajia kaudeksi 2020-2021!

Kirkkonummi Rangers etsii kaudelle 2020-21 uusia valmentajia eri tasoisiin juniorijoukkueisiin. Mikäli olet kiinnostunut lasten (väliltä 4-16 v.) joukkue valmentamisesta tai kerhotoiminnan ohjaamisesta (väliltä 4-12v) hyvässä seurassa, on meillä tarjota sinulle tähän hyvät mahdollisuudet. Seurassamme toimii tällä hetkellä lähes 50 valmentajaa/ohjaajaa noin 30 kymmenessä joukkueessa.

valokuvat Jukka Sundberg

Koulutamme ja ohjeistamme jokaisen valmentajan sisäisesti, sekä kustannamme salibandyliiton 2-tason valmennuskoulutukseen saakka kaikkien valmentajien kouluttautumisen.

Maksamme myös jokaiselle valmentajalle palkkioita, joka määräytyy koulutuksen ja kokemuksen mukaisesti.

Edellytämme sinulta kykyä toimia lasten ja nuorten kanssa, sitoutumista tehtävään, sekä halua kehittää omaa osaamista. Räätälöimme valmennustehtävät jokaiselle erikseen oman kokemuksen ja vahvuuksien mukaisesti.

Olet sitten nuori tai vanha, niin ota rohkeasti yhteyttä mikäli kiinnostuksesi heräsi?

Hakuohjeet:

Jätä vapaamuotoinen hakemus seuran valmennuspäällikölle: paallikko@kirkkonummirangers.fi

Lisätietoa toiminnastamme voit kysyä osoitteesta:

toimisto@kirkkonummirangers.fi