KAUSIKORTIT 21/22 NYT MYYNNISSÄ!

Rangersin vaihderikas viime kausi huipentui Divarin finaaleihin ja liigakarsintoihin. Nuo pelit pelattiin koronan takia ilman yleisöä ja joukkue olisi sitä kuudetta kenttäpelaajaa tarvinnut kotiotteluihinsa.

Tälle kaudelle siirtyminen uuteen Jokirinteen liikuntahalliin luo paremmat edellytykset ottelutapahtumien järjestämiseen sekä mahdollistaa turvalliset tapahtumat koronarajoitusten puitteissakin.

Kausikortilla varmistat paikkasi kauden 2021-2022 runkosarjan kotiotteluihin (13 kpl).

KAUSIKORTIT 2021/22 (sis. pääsyn 13 runkosarjan kotiotteluun, jäsenet mobiilijäsenkortilla ilmaiseksi)
* KAUSIKORTTI :  59 euroa
* KANNATUSKAUSIKORTTI (kausikortti ja kannatustuki seuran toiminnalle): 150 euroa
* KAUSIKORTTI RANGERS PERHEENJÄSENILLE (max. 2kpl/jäsen) : 20 euroa

Kausikortit EIVÄT ole henkilökohtaisia.

Kausikortin saat haltuusi ensimmäisessä vierailemassasi kotiottelussa. Kortit ostettavissa https://floud.com/

Voit myös tilata alla olevalla lomakkeeella:

KIRKKONUMMI RANGERS & FC KIRKKONUMMI YHTEISKAUSARI
Pääset katsomaan molempien seurojen Miesten Edustusjoukkueiden sarjapelejä seuraavilla kausilla (Rangers 2021-2022 & FCK 2022)
* YHTEISKAUSARI – kortti: 79 euroa
Kausikorttiin on lähtenyt mukaan paikallisia yrityksiä tarjoamalla kortin haltijoille etuja, joita saa korttia näyttämällä. Etuja tullaan julkaisemaan tänne ennen kauden aloitusta. Senkin jälkeen etuja päivitetään ja lisätään, kun niitä saadaan lisää.

Kortin saat haltuusi ensimmäisessä vierailemassasi kotiottelussa. Yhteiskausari tilattavissa täältä.

Rangers kiittää kaikesta tuesta!